lauantai 26. syyskuuta 2009

Sydänkakku

Pieni sydänkakku viikonlopun kunniaksi. Kakku on halkaisijaltaan n. 15 cm, se on kostutettu vaniljamaidolla ja täyttenä on mansikkahilloa ja rahkakermavaahtoa kahdessa välissä. Pursotukset Flora Vispiä (reunapurotukset ensimmäinen harjoitus uudella koripunostyllalla), koristelu marsipaania & nonparelleja.


4 kommenttia:

  1. Suloinen kakku ja varmasti herkullisen makuinenkin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan söpö kakku! Kiitos myös ensimmäisestä kommentista omaan blogiini. :) Saan kai linkittää sinut?

    VastaaPoista
  4. Sanna (suklaapupu)1. lokakuuta 2009 klo 20.33

    Juu, saa linkittää!

    VastaaPoista