Näiden karkkikeppi-pipareiden juju on marsipaani. Ensin paistetaan normaalisti piparit ja koristellaan sokerikuorrutteella, sen jälkeen vielä kierretään valkoisesta ja punaisesta marsipaanista karkkikeppi piparin päälle *<:)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Siis ei ole näin sööttejä olemassa! Rakastan noita karkkikeppejä, pakko kokeilla tehdä kans! Meillä roikkuu noita keppejä kuusessakin aina. :-)
VastaaPoistakiva idea! ja ihania juttuja sulla täällä blogissa =) saanen linkitellä?
VastaaPoistaOn kyllä ihanan näköisiä, noita pitää saada joulupöydän koristeeksi. : )
VastaaPoistaKiitos ihanista kommenteista! Juu, saa toki linkitellä :)
VastaaPoistaAivan söpöisiä! Todella siististi tehtyjä ja uskomattoman kauniita :)Possukääriskin on hauska.
VastaaPoistaKiitos :)
VastaaPoistaInnostuin kokeilemaaan noita vaikka ensi jouluun on vielä aikaa mutta kun sain tollasen kakkikeppimuotin niin halusin kokeilla. KIITOS siis ohjeesta, teen noita ens jouluna lahjoiks. Sekotin marsipaaniin vähän piparminttuöljyä, niin oli ihan karkkikepin makustaki. (Oon ihan koukussa tohon piparminttuöljyyn, laitan sitä sokerikuorrutukseenki ku koristelen ihan tavallisia pipareita :)
VastaaPoistaOle hyvä Anni :) Oi, tuo piparminttuöljy sopii näihin varmasti mainiosti!
VastaaPoista