keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Karkkikeppi-piparit

Näiden karkkikeppi-pipareiden juju on marsipaani. Ensin paistetaan normaalisti piparit ja koristellaan sokerikuorrutteella, sen jälkeen vielä kierretään valkoisesta ja punaisesta marsipaanista karkkikeppi piparin päälle *<:)

8 kommenttia:

  1. Siis ei ole näin sööttejä olemassa! Rakastan noita karkkikeppejä, pakko kokeilla tehdä kans! Meillä roikkuu noita keppejä kuusessakin aina. :-)

    VastaaPoista
  2. kiva idea! ja ihania juttuja sulla täällä blogissa =) saanen linkitellä?

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihanan näköisiä, noita pitää saada joulupöydän koristeeksi. : )

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanista kommenteista! Juu, saa toki linkitellä :)

    VastaaPoista
  5. Aivan söpöisiä! Todella siististi tehtyjä ja uskomattoman kauniita :)Possukääriskin on hauska.

    VastaaPoista
  6. Sanna (suklaapupu)3. tammikuuta 2010 klo 7.09

    Kiitos :)

    VastaaPoista
  7. Innostuin kokeilemaaan noita vaikka ensi jouluun on vielä aikaa mutta kun sain tollasen kakkikeppimuotin niin halusin kokeilla. KIITOS siis ohjeesta, teen noita ens jouluna lahjoiks. Sekotin marsipaaniin vähän piparminttuöljyä, niin oli ihan karkkikepin makustaki. (Oon ihan koukussa tohon piparminttuöljyyn, laitan sitä sokerikuorrutukseenki ku koristelen ihan tavallisia pipareita :)

    VastaaPoista
  8. Ole hyvä Anni :) Oi, tuo piparminttuöljy sopii näihin varmasti mainiosti!

    VastaaPoista