perjantai 18. joulukuuta 2009

Winter Wonderland -kakku

Tämä talvinen kakku hurmaa pehmeän mustikkaisella täytteellään. Koristelussa on puolestaan käytetty kimalletta hohdokasta tunnelmaa luomaan :)

Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja sen täytteenä on kuningatarhilloa ja mustikka-mascarponevaahtoa (200 g pakastemustikoita soseutettuna ja siivilöitynä + 1 prk Flora vispiä vaahdotettuna + 1 prk mascarponejuustoa + ½ dl sokeria + 2 tl vaniljasokeria) kahdessa välissä. Kakun ja päällyksen välissä on kerros sokerikreemiä. Päällys on sokerimassaa, samoin kuin koristeena olevat isot lumihiutaleet ja reunaa kiertävät vaaleansiniset pallerot. Lumihiutaleihin on sivelty hieman helmenvalkoista kristallipulveria kimalletta antamaan. Lisäksi koristelussa on käytetty nonparelli-lumihiutaleita ja sokerihelmiä. Koristeet on kiinnitetty kaupan sokerikuorrutteella.

9 kommenttia:

  1. Ihanan talvinen kakku!! Mukavaa joulunaikaa!! =)

    VastaaPoista
  2. Sanna (suklaapupu)3. tammikuuta 2010 klo 7.36

    Kiitokset! :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavan kaunis kakku :) Ekaa kertaa blogissasi vierailulla ja pakko oli katsella kaikki jutut läpi :)

    VastaaPoista
  4. Annika: Kiitos, ja kiva kun tulit ja jätit kommenttia! :)

    cebelica: Thank you!

    VastaaPoista
  5. Kuinka osaakin kakku olla KAUNIS! Minä en tuota raaskisi aloittaa :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania leipomuksia sinulla!
    Linkitin sinut blogiini

    VastaaPoista