maanantai 17. elokuuta 2009

Frozen Caipirinha Cheesecake

Avopuolisoni veljellä oli viikonloppuna synttärit ja koska olimme itse juhlapäivänä reissussa Roomassa, kävimme tänään onnittelukäynnillä. Viemisiksi tein Caipirinha-kakun, jollaisia on näkynyt monessakin blogissa (eikä ihme, sillä tämä oli kyllä tosi hyvää). Ohje on Santa Marian.

8 kommenttia:

  1. Todella kaunis koristelu ja koko kakku!! Tämä kakku on kyllä kieltämättä mielettömän hyvää!!

    VastaaPoista
  2. Upea koristelu. Ja kakku on kyllä hyvää, itsekin sitä monesti tehneenä.

    VastaaPoista
  3. Sanna (suklaapupu)23. elokuuta 2009 klo 10.33

    Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    VastaaPoista
  4. Todella herkullisen näköinen kakku :)

    VastaaPoista
  5. Heips! :) minkä kokoiseen vuokaan olet tämän tehnyt? :) on niin ihanan paksun näköinen. :) ja tuo resepti tuolla on 24 cm vuokaan, mutta veikkaan että sinulla on n. 18 cm? :D teit siis koko annoksen siihen vuokaan että siitä tuli noin paksu? :)

    VastaaPoista
  6. Heips! Muistelisin, että tämä on tehty 16 cm vuokaan. Tein reseptistä kaksi kakkua, joista tämä lahjaksi viety oli paksumpi ja kotiin jäänyt "testi-/maistelukakku" oli sitten ohuempi (en ollut reseptiä ennen kokeillut, joten piti testata maku ensin) :)

    VastaaPoista