perjantai 1. toukokuuta 2009

Vieraskirja

Tervetuloa blogiini!
Olisin iloinen, jos jättäisit käynnistäsi merkin vieraskirjaani :)

15 kommenttia:

 1. Terve.Löysin lehtesi caramel cakes kommenti listalta ja poikeasin käyman.Olen virolainen kotiäiti.En osa oikeasti suomeksi kirjoita,mutta varmasti ymmärat tekstin.Ole tubli.Voinko lisata sinut oman listalleni?

  VastaaPoista
 2. Linkitys sopii hyvin =) Linkitänpä sinutkin omaani! Ihan uusi blogi sinulla, tervetuloa joukkoon!

  VastaaPoista
 3. Heippa, linkitän myös sinut. Ihana tuo came-kakku!!

  VastaaPoista
 4. Ensivierailulle tupsahdin. Kauniita herkkuja täältä löytyikin! Onnea uuteen blogiin! Linkitän sinut jos sopii?!

  VastaaPoista
 5. Hei, tulin vastavierailulle blogiisi ja hyvännäköisiä leipomuksia täällä olikin. :) Linkitin sinut omaan blogiini.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavan upeita kakkuja :) Olet sä taitava!

  VastaaPoista
 7. Ihana sun blogi! Kiitos kun jätit omaani kommenttia. Nyt ymmärtää kuinka tärkeää on saada kommenttia selailijoilta. Itse en ole aiemmin kenellekkään mitään kirjoittanu, vaikka kuinka upeita luomuksia olisi näytillä. Pitää ryhdistäytyä sillä saralla. ;) Kokeile vain sitä mad hatter kakkua. Siitä taatusti tulee mahtavan näkönen kun sulla on niin hienoja nuo marsipaanikakut muutenkin. Aikaa se vie, mutta lopussa on tyytyväinen että viitsi rakentaa sen! Jään sun mad hatter updatea odottelemaan. ;)

  VastaaPoista
 8. Mahtava blogi sinulla. Herkut ovat kyllä maittavan näköisiä ja saavat kyllä leipomistuulen jälleen jylläämään. Linkitän blogisi sivuilleni, jos se vain sopii :)

  VastaaPoista
 9. Löysin tänne Mantelin kakkuja -blogista... Sinulla on ihania leipomuksia! Saako sinut linkittää?

  VastaaPoista
 10. ai ai ai ai ai ai miten kauniin ja herkullisen näkösiä leipomuksia! ajattelin eka et oot ottanu noi kuvat jostain netistä ku kakutki näyttää niin viimeisen päälle hienoilta mut ilmeisesti oot ite tehny ne ja ottanu kuvat. en ymmärrä, miten se on mahdollista (mun tekemät kakuthan on lähinnä kasoja, joiden päällä on jotain kermavaahtoa kaukaisesti muistuttavaa ainetta ja muutama marja tai karkki läntätty päälle), mutta ilmeisesti sä vaan olet pirun taitava. ei voi ku ihailla!

  -anu

  VastaaPoista
 11. aivan ihania leivonnaisia ja kakkuja :) ja kiitos todella mahtavista sly-paketeista!! tänään väsyneenä navettaharjottelun jälkeen hain heti paketin postista ja avasin ja yllätyin hyvin paljon taas paketin sisällöstä :)

  VastaaPoista
 12. Slurps, mitä herkkuja! Todella kauniita ja hienosti viimeisteltyjä luomuksia.

  VastaaPoista
 13. Popsien perässä eksyin blogiisi ja löysin vaikka mitä ihanuuksia =)

  VastaaPoista
 14. Eksyin blogiisi etsiessäni halloween-kakkujen kuvia. Oikein somia leivonta luomuksia sinulla on blogissasi. :)Tätyypä tulla kylään toistekin!

  VastaaPoista