Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja sen täytteenä on lemon curdia ja rahkakermavaahtoa (tällä kertaa käytin rahkana Valion omena-kaneli -rahkaa). Reunapursotukset Flora Vispiä ja vaahtoutuvaa mansikkakermaa. Koristelu Mariannerakeita ja nonparelleja.
tiistai 11. elokuuta 2009
Nimpparikakku
Tämän kakun tein omille nimppareilleni. Koristeluidea on peräisin Baka baka liten kaka -blogista, jossa Tove oli tehnyt ihanan suklaisen kakun Mariannerae-koristuksin. Itse olin tällä kertaa hempeän vaaleanpunaisella tuulella :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgv9MIQvI1LoU8w-a3TM6aGdR8r0UgRYMH2kRepd334mr-Y7whCTXCDTke3UADnSZMbXU-OaJV-3Iv-KlJmlbUul9cF-o62l53jM9811TNRR1PjjRJfoXMC695Ot6Ptsvoeeef43sVJiAP8/s400/2009-08-11+014.JPG)
Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja sen täytteenä on lemon curdia ja rahkakermavaahtoa (tällä kertaa käytin rahkana Valion omena-kaneli -rahkaa). Reunapursotukset Flora Vispiä ja vaahtoutuvaa mansikkakermaa. Koristelu Mariannerakeita ja nonparelleja.
Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja sen täytteenä on lemon curdia ja rahkakermavaahtoa (tällä kertaa käytin rahkana Valion omena-kaneli -rahkaa). Reunapursotukset Flora Vispiä ja vaahtoutuvaa mansikkakermaa. Koristelu Mariannerakeita ja nonparelleja.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Wou! Oli varmasti namia.
VastaaPoista