perjantai 1. tammikuuta 2010

Uuden vuoden brunssi

Tänään nautiskelimme vuoden ensimmäisestä vapaapäivästä pienen brunssin merkeissä. Tarjolla oli brie-salaattia, kana-pekoni -piirakkaa, perunasalaattia, lihapullia, porkkanakakkua ja muffinsseja. Myös kuplivaa juotavaa löytyi :)

13 kommenttia:

  1. Kana-pekonipiirakkaan on saatava ohje! ;)

    VastaaPoista
  2. hiukan hienomman näköiset brunssitarvikkeet ku haagan menojengillä - paikallinen pizzeria hauler oli erinomainen aamiainen juhlaillan yön yli pöydällä muhineiden jämien lisukkeena mutta kyl tää teidän kattaus vei voiton siitä ainakin ulkonäön perusteela arvioiden ;)

    -anu

    VastaaPoista
  3. Sanna (suklaapupu)3. tammikuuta 2010 klo 7.50

    Insanity_: Resepti tulossa :) Teen piirakasta vielä hieman muokatun version tässä jossain vaiheessa ja laitan sitten reseptin siitä, kumpi on parempi :)

    Anu: Pizza on kyllä uudenvuodenpäivän klassikko :) Sain viime hetkellä päähäni, että haluan brunssin, joten kävimme jonottamassa aineksia kaupan tungoksessa aattona. Mutta kyllä se oli sen arvoista.

    VastaaPoista
  4. Namskis! Ihana Uutta Vuotta 2010 Sanna Suklaapupulle :)

    VastaaPoista
  5. Porkkanakakku oli taatusti yhtä hyvää kuin miltä näytti! Sokerista Uutta Vuotta 2010! :)

    VastaaPoista
  6. Kylläpä oli kerrassaan upean ja herkullisen näköinen brunssipöytä. Noilla eväillä varmasti uusi vuosi käynnistyi upeasti!

    Hyvää uutta vuotta 2010 toivottaen,
    Lilli :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Lilli, ja ihanaa uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  8. Voi että tää sun blogi on ihana!! Mulle tuli niin kova nälkäkin:D

    VastaaPoista
  9. Aivan upea brunssi! Kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
  10. Kiitos, kun kävit! - Tuli mieleen, että sinulla on ollut mukavia, makeita annoksia esillä - oisko jotain Leivontafooruminkin kisaan? Siellä on tietenkin asiallisesti se kommenttien minimiraja ylitettävä..... pidän kyllä varpaita pystyssä. Terveisin nami-hiiri

    VastaaPoista
  11. Jukra mitkä tarjoilut, kaikki näyttää niin herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos kiitos :)

    VastaaPoista
  13. Kivoja vinkkejä löytyi täältä, nyt kun on taas ajankohtaista suunnitella uuden vuoden menuuta.Oli mukava eksyä tänne blogiin ja tulen varmasti hakemaan vinkkejä jatkossakin :)

    VastaaPoista